ΔΑΚΕ Ε.Κ. Κοζάνης: Παράνομη η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης



dake_kathigiton23ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ οι διαδικασίες της σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης για τις εκλογές, όπως και για τη συγκρότηση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Μετά την ηθική απονομιμοποίηση της παράταιρης σύγκλισης του ΠΑΜΕ και των τυχοδιωκτικών συνδικαλιστικών διαφοροποιήσεων των διασπαστών της παράταξης από τους εργαζόμενους και τους πολίτες της περιοχής της Κοζάνης, ήρθε και η νομική επιβεβαίωση της απόρριψης των διαδικασιών που χρησιμοποίησαν για να «καταλάβουν» το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης.

Με την απόφαση αυτή δικαιώνεται πλήρως ο αγώνας που έδωσε η ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης για τη νομιμότητα, την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και γι’ αυτό καθ’ αυτό το κύρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λοιπόν, για να νιώσουν και οι εργαζόμενοι πως δεν ήμαστε όλοι ίδιοι.

Πως κάποιοι θα τηρούν πάντα τις νόμιμες διαδικασίες αλλά πάνω απ’ όλα πως υπάρχουν ακόμα ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, και πως δεν παραδόθηκε το συνδικαλιστικό κίνημα στις τυχοδιωκτικές συνεργασίες με στόχο την κατάληψη εξουσίας.

Η ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης θα υπερασπιστεί τις αρχές, τις αξίες, την ιδεολογία της και τους εργαζομένους μέλη της στην νέα προοπτική του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Η ΔΑΚΕ Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης θα συνεχίσει να αντιπαλεύει τις μνημονιακές, τις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οι οποίες συνεχίζουν την επίθεση ενάντια στα εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.