Πτολεμαΐδα: «Βράζει» η ΔΕΥΑΕ – Ζητούν την απομάκρυνση υπαλλήλων για παραπτώματα και ποινικά κολάσιμες πράξεις

sahr56a4r56sjs5r6jhw5rjtryjyt

Την απομάκρυνση ατόμων από τις θέσεις τους στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Εορδαίας ζητούν το Σωματείο Εργαζομένων και ο Νομικός Σύμβουλος της Επιχείρησης Ιορδάνης Καλαφάτης γιατί «έχουν πέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα και άτομα που έχουν εμπλακεί σε ποινικά κολάσιμες πράξεις δεν μπορούν να παραμένουν στις θέσεις», ενώ, άφησαν αιχμές και κατά της Διοίκησης.

Όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή συζήτηση του ΔΣ της ΔΕΥΑΕ οι εργαζόμενοι μετά την περικοπή των αποδοχών τους από το 2012- λόγω μνημονίου- σε ποσοστό 40% κατέθεσαν Αγωγή που επρόκειτο να συζητηθεί στα δικαστήρια την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ζητώντας από υπεύθυνη τομέα της Επιχείρησης σειρά υπογεγραμμένων εγγράφων και ύστερα από πέντε μήνες έλαβαν ανυπόγραφα τα στοιχεία, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το δικαστήριο.

Στην ίδια συζήτηση μέλη του Σωματείου των εργαζομένων, έκαναν λόγο για απαράδεκτες εργασιακές σχέσεις, απώλεια παροχών και δελτίου εργασιών μετά το 2012, ενώ, διεκδικούν αναδρομικά πενταετίας

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.