Συνάντηση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με τον Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α8ukyrdkysk6jsaj6sj6

Συνάντηση με τον Διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α) Αθανάσιο Μπακαλέξη και τον Υποδιοικητή Δημήτριο Τσακίρη είχε σήμερα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα της απονομής κύριων συντάξεων και να αντιμετωπιστούν τα θέματα της υγειονομικής περίθαλψης των έμμεσα ασφαλισμένων των συνταξιούχων και εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ που εξαιτίας των νομοθετικών αλλαγών που έγιναν (ΕΦΚΑ) βρίσκονται κυριολεκτικά «στον αέρα» ως να είναι ανασφάλιστοι !!

Ο διοικητής αναγνώρισε το πρόβλημα της καθυστέρησης και τις επισημάνσεις της ΓΕΝΟΠ -καθώς είχε ανακοινωθεί η λύση του θέματος έως τις 30/9 – και δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν όσα χρειάζονται ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το εξαιρετικά επείγον ζήτημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες ανθρώπους. Μάλιστα, με σημερινή του απόφαση ενισχύεται με επιπλέον προσωπικό η αρμόδια διεύθυνση ώστε να επιταχυνθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι μετά και τη σημαντική υποστήριξη της ΔΕΗ ΑΕ σε υλικοτεχνική υποδομή, βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης η εγκατάσταση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) ώστε να αρχίσει αμέσως μετά η έκδοση των οριστικών κύριων συντάξεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.