Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα κόκκινα δάνεια σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα από το ΕΒΕ Κοζάνηςeve_kozanisΤο Επιμελητήριο Κοζάνης, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, διοργανώνει δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα με τίτλο «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ», προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα οι ενδιαφερόμενοι, με εισηγήτρια τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, κα Βούλα Χαμηλού.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα ως εξής:
Στην Κοζάνη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 33ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30 (αμέσως μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης), στην «Αίθουσα Τύπου» στον 1ο όροφο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης στα Κοίλα,

– Στην Πτολεμαΐδα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο κτίριο του παραστήματος του Επιμελητηρίου στην οδό Γουμεράς 6.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παραβρεθούν.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.