Κτηνοτρόφος από το Λιβαδερό καταγγέλλει ότι δηλητηρίασαν με φόλες τα σκυλιά του888ujtsjtrsjtrstrjsytrdsy

Σε καταγγελία κατά αγνώστων(-ου) οι οποίοι έριξαν φόλες, που είχαν σαν αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο τρία από τα σκυλιά-φύλακες του κοπαδιού του, προέβη ο κτηνοτρόφος Θ.Σ. από το Λιβαδερό μέσω της ιστοσελίδας μας, ενώ σχετική αναφορά έκανε και στο Α.Τ. Σερβίων.

Συγκεκριμένα, πριν το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ενώ το κοπάδι του βρίσκονταν για βοσκή στην αγροτική περιοχή Προσήλιο (στο ύψος του 2ο χλμ του δρόμου Μικροβάλτου-Λιβαδερού), δυο από τα σκυλιά του κοπαδιού του βρήκαν σχεδόν ακαριαίο θάνατο, που -όπως διαπιστώθηκε- προήλθε από φόλες (κιμάς με ισχυρό δηλητήριο) που είχαν τοποθετηθεί στην περιοχή, ενώ ένα τρίτο σκυλί ξεψύχησε μετά λίγες ώρες. Στις “παράπλευρες” απώλειες από φόλα και ο θάνατος μιας αλεπούς.

Με τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, ο κτηνοτρόφος ευελπιστεί ότι δεν υπάρξουν ανάλογες ενέργειες ασυνείδητων, που βάλλουν κατά της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Από το mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.