Φορτηγάκι ξέφυγε από το δρόμο και καρφώθηκε σε αυλή μέσα στο Βατερό – Δείτε φωτογραφία



21268201_262080324303711_1981840918_o

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 10 το πρωί,μέσα στο Βατερό, όταν Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και…καρφώθηκε σε τοίχο αυλής!

Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί,καθώς εκείνη την ώρα από το συγκεκριμένο σημείο δεν περνούσε κάποιος κάτοικος του χωριού, ενώ ο οδηγός του οχήματος δε φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ΙΧ μπροστά από το φορτηγάκι επιχείρησε να στρίψει αριστερά για το σχολείο του Βατερού, με τον οδηγό του κόκκινου οχήματος να προσπαθεί να προσπεράσει, πιθανότατα επειδή είχε αναπτύξει και κάποια ταχύτητα, και να πέφτει τελικά επάνω στην αυλή για να μη συγκρουστεί με το προπορευόμενο ΙΧ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι του Βατερού είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι λόγω των τροχαίων ατυχημάτων εντός του οικισμού, σε ένα δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Από το kozanimedia.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Φορτηγάκι ξέφυγε από το δρόμο και καρφώθηκε σε αυλή μέσα στο Βατερό – Δείτε φωτογραφία

  1. Απαράδεκτοι… κύριοι το χωριό είναι χωρισμένο στα δύο υπάρχουν πεζοί λοιπόν,παιδάκια, μεγάλοι άνθρωποι..ελεος η περιοχή είναι κατοικημένη… τα δικά σας παιδιά δεν περπατάνε στα χωριά σας δεν κάνουν ποδήλατο?? ? ΑΣΥΝΕΊΔΗΤΟΙ τίποτα άλλο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.