Διήμερο θεματικό αφιέρωμα στον Ξεριζωμό από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης



7jyrfxskyjrstjtrysauarearytΟ Φιλοπρόοδος Σύλλογος συνεχίζει με το δεύτερο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού και σας προσκαλεί στο «διήμερο θεματικό αφιέρωμα στον ξεριζωμό» τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9 το βράδυ σε μια εμβληματική συναυλία με καλεσμένες την εξαίρετη ερμηνεύτρια του γνωστού «Τριφώνου», Ερωφίλη και την αμιγώς γυναικεία ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής «Σμύρνα», αποτελούμενη από τις Μερόπη Βλαχογιάννη (ακορντεόν-τραγούδι), Κάλη Καμπούρη (κανονάκι-τραγούδι), Δήμητρα Καχριμανίδη (λαούτο-τραγούδι) , Ειρήνη Νικολακοπούλου (βιολί-τραγούδι) , Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο-κρουστά-τραγούδι) και Σταυρούλα Σπανού (σαντούρι-τραγούδι).

Την όμορφη και φιλόξενη αυλή μας θα πλημμυρίσουν τραγούδια από τη Μικρά Ασία, την Καππαδοκία, την Κωνσταντινούπολη, τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, την Κρήτη, τον Πόντο αλλά και Σμυρνιών συνθετών, χαρίζοντάς μας μια σπάνια μουσική πανδαισία.

Η είσοδος στους μαθητές, σπουδαστές, άνεργους και συνταξιούχους άνω των 65, είναι στα 5 ευρώ με το ποτό.

Χορηγοί:
• ΘΕΜΕΛΙΟ Α.Τ.Ε.Β.Ε.-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
• ΙΩΣΗΦ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
• SETTE 7 – BAR RESTAURANT

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8 το βράδυ, το διήμερο αφιέρωμα συνεχίζεται με το Θέατρο Σκιών του Γιάννη Νταγιάκου για τους μικρούς καλούς μας φίλους που ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τη νέα τους σχολική χρονιά με δυο έργα:

1. «Ο Καραγκιόζης πρόσφυγας» και 2. «Οι αρραβώνες του Καραγκιόζη»

Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη με απαραίτητη την προσκόμιση γραφικής ύλης για τις ανάγκες άλλων παιδιών

Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω.

Χορηγοί:
• AΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ
• ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
• Κ. & Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ – ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ

Η προγραμματισμένη παράσταση με το θεατρικό μονόπρακτο «Πιτσιμπούργκο» ματαιώνεται για σοβαρούς προσωπικούς λόγους ενός εκ των συντελεστών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.