Ξεκινούν οι συναυλίες των σπουδαστών του 17ου Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης

88kytrdekytrdeykrfdu

Ξεκινούν οι συναυλίες των σπουδαστών του 17ου Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης, καθώς την Πέμπτη 31 Αυγούστου ολοκληρώνονται και οι εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Έτσι, την Τρίτη 29 Αυγούστου οργανώνονται δυο συναυλίες σπουδαστών πιάνου, εγχόρδων και πνευστών οργάνων, η πρώτη στη 1.00 μ.μ. στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου και η δεύτερη στις 6.30 μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο. Στον ίδιο χώρο, αμέσως μετά (στις 8.00 μ.μ.), θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός ερμηνείας που έχει προκηρυχθεί.

Οι υποψήφιοι (από όλα τα όργανα που διδάσκονται στο ΔΣΜΚ) θα παρουσιάσουν ένα έργο αυξημένης ερμηνευτικής δυσκολίας μπροστά στο κοινό και την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους καθηγητές του ΔΣΜΚ. Στον διαγωνισμό ερμηνείας προβλέπονται 3 βραβεία: Ο πρώτος νικητής θα λάβει μια επαγγελματική ηχογράφηση της συμμετοχής του που θα προγραμματιστεί για έκδοση από το ΔΣΜΚ και θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ του 2018 και να παρουσιάσει ένα προσωπικό ρεσιτάλ. Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ του 2018 και να παρουσιάσουν προσωπικά ρεσιτάλ.

Όλες οι συναυλίες σπουδαστών, καθώς και ο διαγωνισμός ερμηνείας έχουν ανοιχτή και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.