Κρούσματα εξαπάτησης στην Κοζάνη χρησιμοποιώντας το όνομα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνηςkozani_zografia

Καταβάλλαμε υπεράνθρωπες και συνεχείς προσπάθειες, προκειμένου η οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου να στηριχτεί στις αρχές της αξιοπρέπειας και του σεβασμού, οι οποίες ούτε αγοράζονται ούτε πωλούνται.

Για άλλη μια φορά έχουν παρατηρηθεί κρούσματα εξαπάτησης από συγκεκριμένα άτομα στην πόλη της Κοζάνης, χρησιμοποιώντας το όνομα του Συλλόγου προς είσπραξη χρημάτων Ενημερώνουμε την κοινωνία της Κοζάνης πως ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης ουδέποτε προέβη σε τέτοιου είδους ενέργειες (είσπραξη χρημάτων) Σε κάθε περίπτωση ανάγκης προσπαθούμε να βρούμε τρόπους κ λύσεις για το κάθε περιστατικό, έτσι ώστε να μην προσβάλλουν ούτε τον παθών, αλλά ούτε και τον σύλλογο.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης απευθύνει ευρύ κάλεσμα προς την κοινωνία της Κοζάνης (καταστήματα-πολίτες) να μην συμμετέχει σε τέτοιου είδους δωρεές χρημάτων.

Για το Δ.Σ.
η Πρόεδρος
Φανή Δινοπούλου

3 σχόλια στο άρθρο “Κρούσματα εξαπάτησης στην Κοζάνη χρησιμοποιώντας το όνομα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης

  1. κανονικα θελει, εκει που πινουμε το καφεδακι μασ και σκαν μητη οι ερανοι, τηλέφωνο την αστυνομια για ελεγχο επιτοπου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.