Απάντηση του Δήμου Κοζάνης στον Συνδυασμό «Ενότητα» για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμουdimarxeio_koz_prosopsi3245

Η συνειδητή απαξίωση ως πολιτική επιλογή- Η ιστορία θα κρίνει

Κύριοι της «Ενότητας» αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία σας να δικαιολογήσετε τη στάση σας για τη συνειδητή και συστηματική προσπάθεια απαξίωσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης.

Ένα σχέδιο που έχει παρουσιαστεί με κάθε λεπτομέρεια στην κοινωνία και θα εξειδικευτεί ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα όταν θα γίνουν και οι σχετικές προσκλήσεις.

Ένα σχέδιο που αφορά ένα πολύ μεγάλο τμήμα της πόλης, διευρύνει τον ορίζοντα της πόλης της Κοζάνης, αναβαθμίζοντας και ενοποιώντας το ιστορικό της κέντρο, με την δημιουργία στην σημερινή θέση του σιδηροδρομικού σταθμού, ενός χώρου πρασίνου, αναψυχής και επιχειρηματικότητας που θα συνδέεται λειτουργικά με το εμπορικό κέντρο.

Είναι κατανοητό πως δεν μπορείτε να μας «συγχωρήσετε» το γεγονός πως ο χώρος του Σιδηροδρομικού Σταθμού παραχωρήθηκε στο Δήμο Κοζάνης, μια προσπάθεια που την είχατε κάνει και εσείς αλλά αποτύχατε παταγωδώς.

Είναι κατανοητή η πρόθεση σας ελλείψει πειστικών επιχειρημάτων να επιλέγετε να προσπαθείτε να παραπλανήσετε τους συμπολίτες μας με δήθεν «μίσθωση» του χώρου, «κρυφές οικονομικές διαστάσεις» και τεράστια δάνεια.

Σας έχουμε απαντήσει επανειλημμένα, δημόσια, στο Δημοτικό Συμβούλιο και με ανακοινώσεις για όλα τα ζητήματα που θέτετε αλλά προφανώς αρνείστε να καταλάβετε.

Αν θεωρείτε ότι έτσι προσφέρετε στον τόπο, δικαίωμα σας. Η κοινωνία και η ιστορία θα μας κρίνει όλους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.