18 αέρινες προτάσεις για όμορφα μαλλιά στην παραλία από την Ρούσσα Παπαϊωάννου & το Splendid Studio Hair



wr56tsetryujdetryuyt5ytytr

Μαλλιά με στυλ και στην παραλία – 18 προτάσεις για όμορφα μαλλιά

Η εμφάνιση των μαλλιών μας κατά τη διάρκεια των διακοπών, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες για το πώς πρέπει να δείχνουν ή να μαζέψουν τα μαλλιά τους στη παραλία.

Οι προτάσεις για όμορφα μαλλιά είναι πολλές και η Ρούσσα Παπαϊωάννου διάλεξε τις καλύτερες για να έχετε ένα όμορφο look στην παραλία και να είστε πάντα εντυπωσιακή!

Όμορφες και χαλαρές πλεξούδες, μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, ψηλοί κότσοι και άλλες αέρινες προτάσεις θα δώσουν ένα ξεχωριστό στυλ για να κλέψετε την παράσταση…

Μην ξεχνάτε ποτέ όμως πως τα μαλλιά κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, εκτός από την όμορφη εμφάνιση τους, θα πρέπει να έχουμε φροντίσει και την περιποίηση τους γιατί ο ήλιος και η θάλασσα τα επιβαρύνουν.

Ένα καλό αντηλιακό μαλλιών, μια μάσκα, καθώς και πολλά άλλα προϊόντα που μπορούν να προστατέψουν τα μαλλιά σας από τις επιβλαβή συνέπειες του ήλιου και της θάλασσας, θα τα βρείτε στο κατάστημα Splendid Studio Hair.

Το κατάστημα Splendid Studio Hair θα παραμείνει κλειστό από 31 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου

Καλό Καλοκαίρι!

Splendid Studio Hair
Ι. Τράντα 48, 50100, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461 023223

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.