Γ. Θεοφύλακτος: «Η δική μας ανάπτυξη δεν θα πάει στα Cayenne, θα πάει στα χωράφια που θα γίνουν καλλιέργειες»

ty53w56y3w456y546y65t564r

Το αποτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στηλιτεύει με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο βουλευτής: ” Αρκεί να γίνει με το δικό μας μοντέλο ανάπτυξης που θα σέβεται τους πολλούς, και κανένα ευρώ δε θα πάει χαμένο. Δεν θα πάει στα Cayenne θα πάει στα χωράφια που θα γίνουν καλλιέργειες και θα επωφελούνται και οι σημερινές και οι επόμενες γενιές”.

Μετά το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης, η Κυβέρνηση στρέφεται στο δικό μας μοντέλο ανάπτυξης, αυτό της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Το 1ο συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης, με την παρουσία του Πρωθυπουργού και έξι (6) υπουργών, συμβολίζει ακριβώς την ισχυρή πολιτική βούληση της Κυβέρνησης για στροφή στην ανάπτυξη -η οποία όμως θα αφορά τους πολλούς.

Ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στα ζητήματα ‘πρώτης γραμμής’ του Ν. Κοζάνης (Δ.Ε.Η., πρωτογενής τομέας, εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα), τα περισσότερα από τα οποία συζητήθηκαν και κατά τη διάρκεια του 1ου συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης.

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.