Μήνυμα συμπαράστασης και βοήθειας προς τους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου από τον Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη



karipidis23Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το πρωί της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με τον ομόλογό του στο Νότιο Αιγαίο Γιώργο Χατζημάρκο, κατά τη διάρκεια της οποίας του εξέφρασε τη συμπαράσταση των Δυτικομακεδόνων και τη διάθεση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να συνδράμει με όποιο τρόπο κρίνεται χρήσιμος στην αντιμετώπιση των συνεπειών του φονικού σεισμού που έπληξε την Κω.

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επαφής, ο Θ. Καρυπίδης έστειλε στο Γ. Χατζημάρκο την ακόλουθη επιστολή:

Αγαπητέ συνάδελφε,

Εκφράζω εκ μέρους των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας τη βαθιά μου θλίψη για τα θύματα του σεισμού και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών και επούλωση των πληγών που άφησε πίσω του ο σεισμός.

Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι στο πλευρό των πολιτών της Κω και του Νοτίου Αιγαίου και προσφέρει τη συνδρομή της (υλική και έμψυχη) με όποιον τρόπο κρίνεται χρήσιμος.

Είμαστε στη διάθεσή σας,

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.