Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές HP για το σπίτι



99koiiyrdi6rsdujtsy6j

Ψάχνετε να αγοράσετε έναν εκτυπωτή για το σπίτι ή το γραφείο σας προκειμένου να παράγετε έγγραφα ή και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Οι ειδικοί του websupplies.gr συστήνουν σε εσάς τους 10 καλύτερους οικιακούς εκτυπωτές HP για να επιλέξετε τη συσκευή που προσιδιάζει στις ανάγκες σας, αναλόγως με τη χρήση που επιθυμείτε να κάνετε.

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές της HP για οικιακή χρήση

1/ Εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα έγχρωμης εκτύπωσης με τον εκτυπωτή Inkjet HP Officejet Pro 8210. Δημιουργήστε ανθεκτικές υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις στην άνεση του σπιτιού σας.

2/ Ο HP Mono Laserjet Pro M203dn μπορεί να ενισχύσει την απόδοση της δουλειάς σας, παράγοντας 28 σελίδες ανά λεπτό. Η συσκευή διαθέτει τη λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης και είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και αξιόπιστη.

3/ Δημιουργήστε έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα με τον ενεργειακά αποδοτικό εκτυπωτή HP Officejet Pro 6230. Είναι ιδανικός για χρήση στο σπίτι και το γραφείο σας.

4/ Αναβαθμίστε τις οικιακές σας εκτυπώσεις σε επαγγελματικής ποιότητας με τον Εκτυπωτή HP Color Laserjet Pro M252N. Δημιουργεί ποιοτικά έγγραφα με ταχύτητα έως 18 σελίδες το λεπτό.

5/ Εκτυπώστε με χαμηλό κόστος έγγραφα και φωτογραφίες στην άνεση του σπιτιού σας με τον εκτυπωτή HP Deskjet Ink Advantage 1115. Είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε περιορισμένο χώρο, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του.

6/ Αν συνηθίζετε να εκτυπώνετε ασπρόμαυρα έγγραφα, τότε αυτός ο εκτυπωτής είναι για εσάς! Με τον εκτυπωτή HP Laserjet P2035 μπορείτε να αυξήσετε θεαματικά την παραγωγικότητά σας με την ταχύτητα εκτύπωσης να φτάνει τις 30 σελίδες το λεπτό.

7/ Με ταχύτητα που φτάνει τις 22 σελίδες ανά λεπτό, ο εκτυπωτής HP Mono Laserjet Pro M102a θα σας λύσει τα χέρια στο σπίτι και το γραφείο. Δημιουργήστε σταθερά, επαγγελματικά έγγραφα με τον συμπαγή εκτυπωτή laser της HP, που είναι σχεδιασμένος για απόδοση.

8/ Δημιουργήστε έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και ολοκληρώστε γρήγορα τις εργασίες σας με την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης που προσφέρει ο εκτυπωτής Color Laserjet Pro M252dw της HP.

9/ Πραγματοποιήστε ασύρματα την εργασία σας με τον εκτυπωτή HP Officejet 7110 Wide Format. Μπορείτε να δημιουργήσετε έντυπα επαγγελματικής ποιότητας και μεγέθους από καρτ-ποστάλ έως A3+!

10/ Ελέγξτε το κόστος των εκτυπώσεων με τον εκτυπωτή Officejet Pro 8218 της HP. Εκτυπώστε έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και αυξήστε την αποδοτικότητά σας χάρη στην ποικιλία επιλογών φορητής εκτύπωσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.