Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017: Μέχρι τις 21 Ιουλίου οι πρώιμες εγγραφές



xxde67ike6i7ke6iue56656546rΤο 17ο Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής (ΔΣΜΚ), στο πλαίσιο των 35ων Λασσανείων πραγματοποιείται στην Κοζάνη από τις 21 έως τις 31 Αυγούστου 2017, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Διονύση Μαλλούχου.

Το ΔΣΜΚ είναι ένας ιστορικός θεσμός της πόλης, διεθνούς χαρακτήρα, που έχει διαμορφώσει τη σύγχρονη καλλιτεχνική ιστορία της. Συνδυάζει τον διδακτικό-εκπαιδευτικό σκοπό των πρωινών μαθημάτων με την καλλιτεχνική εμπειρία των βραδινών συναυλιών, οι οποίες φέτος θα φιλοξενηθούν σε διάφορους χώρους της πόλης.

Έλληνες και ξένοι μαθητές, ακροατές και καθηγητές θα διαμορφώσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό τοπίο για τον Αύγουστο, με μουσικές που εκτείνονται από την παλαιά έως τη σύγχρονη εργογραφία. Το ΔΣΜΚ μετράει πλέον πάνω χίλιους αποφοίτους, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν να επιδείξουν μια λαμπρή σταδιοδρομία στη μουσική, αλλά και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Δηλώσεις συμμετοχής :

Οι μαθητές και οι ακροατές θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής (https://kozanimusic.com/registration/), ενώ περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του θεσμού, το πρόγραμμα και την οργάνωση των μαθημάτων, των διαγωνισμών και των συναυλιών θα βρείτε στον ιστοχώρο του ΔΣΜΚ (https://kozanimusic.com/ ).

Λήξη πρώιμων εγγραφών (με έκπτωση στα δίδακτρα): 21 Ιουλίου
Λήξη γενικών εγγραφών: 6 Αυγούστου

https://www.facebook.com/seminariomousikiskozanis/
Για πληροφορίες τηλέφωνο 2461024062

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.