Σύλλογος καταπολέμησης ανεργίας Αγίου Δημητρίου Κοζάνης: «Συνέδριο χωρίς τους άμεσα ενδιαφερόμενους να μπορούν να τοποθετηθούν και να προτείνουν!»



srtyhwsrtjhywrsjwrsjwsrjrtyj

Στο συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για την Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην 4η Ενότητα με θέμα Περιβάλλον και Ενέργεια της Τετάρτης 12 Ιουλίου θα αναπτυχθούν τα παραπάνω ζητήματα χωρίς όμως να μπορούν να τοποθετηθούν και να κάνουν προτάσεις και επισημάνσεις οι άμεσα πληττώμενοι από την μόλυνση και την καταστροφή του Περιβάλλοντος και αυτοί που ζουν σε απόσταση αναπνοής από την παραγωγή ενέργειας.

-Όπως πάντα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς !

-Όπως πάντα προχωράνε με βάση τα δικά τους συμφέροντα και όχι για το κοινό καλό και συμφέρον !

-Όπως πάντα η περιοχή και τα χωριά μας απαξιώνονται, τα βάζουν στο περιθώριο και τα υποβαθμίζουν !

-Όπως πάντα τους κατοίκους του Ελλησπόντου δεν τους υπολογίζουν και τους συμπεριφέρονται σαν πολίτες 2ης και 3ης κατηγορίας !

-Όπως πάντα αυτοί έτσι και εμείς όπως πάντα θα αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας !

2 σχόλια στο άρθρο “Σύλλογος καταπολέμησης ανεργίας Αγίου Δημητρίου Κοζάνης: «Συνέδριο χωρίς τους άμεσα ενδιαφερόμενους να μπορούν να τοποθετηθούν και να προτείνουν!»

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ …ΠΟΛΙΤΕΣ 2ης ΚΑΙ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΜΩΣ Η ΤΣΕΠΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ …ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ

  2. Βρωμοσουρδε δεν θα πάρεις δεκάρα από το θησαυρό φυλάκιο που λέγετε ΔΕΗ. Θα πληρώνεις ρεύμα και θα τα τρώμε εμείς με γαρνιτούρα τεφροσαλτσΑς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.