Ο Δήμος Κοζάνης για τις μέρες με υψηλές θερμοκρασίες – Ποιες κλιματιζόμενες αίθουσες θα είναι για το κοινόzesti-kalokairi-ilios2345

 Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες ότι από την Τετάρτη 12-07-2017 έως και την Παρασκευή 14-07-2017 θα σημειωθούν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως κατά την διάρκεια της ημέρας( συνθήκες καύσωνα), οι οποίες είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες πολιτών(ηλικιωμένους, παιδιά και ανθρώπους με χρόνια προβλήματα υγείας).

-Για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το ακραίο αυτό καιρικό φαινόμενο, είναι απαραίτητο οι πολίτες να εφαρμόζουν τους βασικούς κανόνες, οι οποίοι ισχύουν στις περιπτώσεις αυτές, αποφεύγοντας την έκθεσή τους στο εξωτερικό περιβάλλον, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, καταναλώνοντας πολλά υγρά και να βρίσκονται σε δροσερούς κλειστούς ή ανοικτούς χώρους καθώς και σε χώρους που διαθέτουν κλιματισμό.

Για τους πολίτες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, ο Δήμος Κοζάνης θα θέσει σε λειτουργία τους χώρους Δημοτικών κτιρίων που διαθέτουν κλιματισμό, καθημερινά από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή , τις ώρες 08.00 έως 20.00, για την φιλοξενία τους σε αυτούς, ως εξής:

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: αίθουσα 1ου ΚΑΠΗ (οδός Γρανικού)
αίθουσα 2ου ΚΑΠΗ (οδός Σμύρνης)
αίθουσα 3ου ΚΑΠΗ(περιοχή Αγίου Αθανασίου)
ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ οι πολίτες θα φιλοξενηθούν στα δημοτικά κτίρια που διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους με μέριμνα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.