Ραχήλ Μακρή: «Κύριε Περιφερειάρχα, μαζί με την κάρτα ενεργειακής φτώχειας που φέρνει ο «Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων» να μοιράσετε και κάρτα νοσοκομειακής φτώχειας, στους πολίτες που τόσο σέβεστε»

raxilmakri2345664256542

Στις 5/9/2014 κατέθεσα την με Α.Π. 2306 Ερώτηση (http://bit.ly/2sXuD0t), ζητώντας στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Για πολλοστή φορά ανάλγητοι Υπουργοί κωφεύοντας σε συνεχείς επισημάνσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτικές μονάδες στην Δυτική Μακεδονία στο χώρο της Υγείας, απαντούσαν ότι όλα έβαιναν καλώς.

Τρία χρόνια μετά, ανάλγητοι Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παραβιάζοντας την βασική τους υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, συνεχίζουν απαθέστατα και προκλητικά την απαξίωση του νοσοκομείου της Φλώρινας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Όπως καταγγέλλουν εκπρόσωποι των εργαζομένων, σε Συνέντευξη Τύπου, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Φλώρινας, αναφορικά με την ιατρική στελέχωσή του, χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο.

Όπως τονίζουν: «Ως Σύλλογος Εργαζομένων, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής (ελέω της προσδοκώμενης ενίσχυσης σε ιατρικό προσωπικό από τις προκηρυσσόμενες θέσεις μονίμων), οφείλουμε να χτυπήσουμε όσο γίνεται δυνατότερα πλέον το καμπανάκι κινδύνου για την ίδια την ύπαρξη του Νοσοκομείου μας, μιας και απέτυχε (σε μεγάλο βαθμό) η κάλυψη των κενών.

Οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό καθιστούν απαγορευτική την αξιοπρεπή και αποδοτική παροχή υπηρεσιών, παρεχόμενων με αυτοθυσία από το ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό» (http://bit.ly/2v4hkYF).

Στις συνεχείς και χρόνιες εκκλήσεις των πολιτών και εκπροσώπων των εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας, ο Περιφερειάρχης στέκεται απαθής και ετοιμάζει κόκκινα χαλιά υποδοχής του «πρωθυπουργού όλων των Ελλήνων», για να μοιράσουν κάρτες ενεργειακής φτώχειας και αέρια από αγωγούς που θα περνάνε από την μοναδική χώρα που δεν θα πληρώνεται τέλη διέλευσης και δεν διαθέτει εταιρεία φυσικού αερίου.

Κύριε Περιφερειάρχα, μαζί με την κάρτα ενεργειακής φτώχειας που φέρνει μαζί του ο «Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων», να φέρει και κάρτα νοσοκομειακής φτώχειας, στους πολίτες Δυτ. Μακεδονίας. Και προσοχή να έχετε διασφαλίσει με τον Υπουργό – συνομιλητή ισοβιτών, ελικόπτερα σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη ο «Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Σε αναμονή της στελέχωσης του νοσοκομείου, πάντα.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.