Με καλοκαιρινή διάθεση ξεκινάνε οι εκπτώσεις στην Κοζάνη – Τι λέει ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Θ. Δραγατσίκας



ekptoseis_761402131

Σε λίγες ημέρες ξεκινάνε επίσημα οι θερινές εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων πανελλαδικά.

Από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν κάνοντας τις αγορές τους στην πόλη της Κοζάνης.

Ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας μεταφέρει το δικό του μήνυμα για τις θερινές εκπτώσεις προς τον κόσμο της Κοζάνης, δηλώνοντας στο KOZANILIFE.GR:

«Οι εκπτώσεις στην Κοζάνη είναι μεγάλες, οι τιμές είναι χαμηλότερες από κάθε άλλη φορά. Περιμένουμε τον κόσμο να επισκεφθεί τα καταστήματά μας, να αλλάξει την ψυχολογία του και να επωφεληθεί των εκπτώσεων. Καλό καλοκαίρι σε όλους.»

Η κίνηση στα καταστήματα της πόλης κατά τη διάρκεια του καύσωνα ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, ενώ όπως φαίνεται οι πρώτες «διερευνητικές» ματιές από τον κόσμο ξεκίνησαν από αυτή την εβδομάδα.

Τι ισχύει στις εκπτώσεις

Κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων τα εμπορικά καταστήματα οφείλουν να αναγράφουν την παλαιά και τη νέα μειωμένη τιμή, ενώ επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης των προϊόντων.

Οι κυρώσεις στους καταστηματάρχες για μη αληθή και παραπλανητικές εκπτώσεις, είναι τσουχτερές.

Σε περίπτωση παράβασης, όπως ορίζει ο νόμος τα πρόστιμα κυμαίνονται από 5.000 – 10.000 ευρώ και ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης ή αν έχει διαπιστωθεί προηγούμενη παράβαση σε διάρκεια εντός μιας 5ετιας, διαμορφώνονται και τα πρόστιμα σε ποσοστά από 0,5% έως και 3% επί τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.