Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών



nij6u5rny6jui65ik6yki7tr6u4jy

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 3-7-2017 ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών Ευάγγελος Καπετάνιος , στα πλαίσια της διοργάνωσης Ημερίδας με σκοπό το συντονισμό για την επίσπευση υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας , που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5-7-2017 στην Κοζάνη.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας ενημέρωσε τον κ. Καπετάνιο , σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Εορδαίας , έδωσε τη σημερινή εικόνα , ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για την περεταίρω αναβάθμιση του τομέα αυτού .

Από την πλευρά του ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών, τον οποίο συνόδευε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Βασίλης Μιχελάκης , έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επισημάνσεις του κ. Ζαμανίδη και για τα ζητήματα που έθεσε , τονίζοντας ότι θα προχωρήσουν από κοινού στην προώθησή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.