Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση για παιδιά και γονείς ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων από τον Κυναθλητικό Όμιλο White Ghosts – Δείτε φωτογραφίες



qw2354ty2q4yg5t425gyh54

Άλλο ένα άκρως επιτυχημένο σεμινάριο/εργαστήρι πάνω στην εκπαίδευση σκύλων και ερεθιστών για καθήκοντα προστασίας ρεαλιστικού τύπου για την προστασία του πολίτη διοργάνωσε ο Κυναθλητικός Όμιλος White Ghosts DSC στην Κοζάνη, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο καταξιωμένος στρατιωτικός εκπαιδευτής σκύλων και κυναθλητής Χατζάκος Γεώργιος.

Το πολυήμερο σεμινάριο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση για παιδιά και γονείς, όπου εφαρμόστηκε και το πρόγραμμα Θεραπεία με τη Βοήθεια Ζώων – ΠΑΙ.ΖΩ .

Ο Γιώργος Σέγκας, διοργανωτής της εκδήλωσης και του σεμιναρίου, δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Ένα από τα καλύτερα σεμινάρια της σχολής μας έφτασε στο τέλος με υπέρ απόλυτη επιτυχία, πρότυπο κυνοφιλιας με επαγγελματικό χαρακτήρα και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στο σεμινάριο Civil protection and decoy tasks με τον Ακούραστο non stop Χατζάκο Γεώργιο που έδωσε ρέστα για άλλη μια φορά!»

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.