«Άνθη για κυρίες» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνηςiydtu6rdb6uirdui6rdu5rdbu5urft

Δέκα συνηθισμένοι άνθρωποι. Δέκα συνηθισμένες ζωές. Εσύ, ο φίλος σου, ο γείτονάς σου, ο σύντροφός σου, ο συνάδελφός σου, το παιδί σου. Θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους. Θέλουν να αλλάξουν το «κάθε μέρα» τους. Στα εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, το θέατρο γίνεται το μέσο έκφρασής τους. Οι σιωπές τους γίνονται φωνές, λέξεις, τραγούδια. Τα χέρια τους σμίγουν με άλλα χέρια. Τα σώματά τους κινούνται σε ρυθμούς αλλιώτικους. Τα μάτια τους αντικρύζουν εικόνες του εαυτού τους, άγνωστες μέχρι πριν. Ανακαλύπτουν πόσο υπέροχα ασυνήθιστοι και μοναδικοί είμαστε όλοι.

Οι σπουδαστές του Β’ Κύκλου των θεατρικών εργαστηρίων ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης γράφουν και διαλέγουν κείμενα και «ανθίζουν» στην σκηνή για να τα παρουσιάσουν όπως αυτοί τα ένιωσαν. Κάθε τους λέξη «είναι μια έξοδος για μια συνάντηση, πολλές φορές ματαιωμένη, και τότε είναι μια λέξη αληθινή, σαν επιμένει στη συνάντηση» (Γιάννης Ρίτσος).

Βρήκαν τον τρόπο να αλλάξουν τη ζωή τους και σου τον δείχνουν τη Δευτέρα 26/6/2017 σε μια διπλή παρουσίαση στις 9:15μ.μ. και στις 10:30μ.μ. στην αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης. Ίσως το θέατρο να είναι και ο δικό σου τρόπος να αλλάξεις τη ζωή σου.

Β΄ Κύκλος Θεατρικών Εργαστηρίων Ενηλίκων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Αντωνίου, Ελένη Δημοπούλου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Ελένη Δημοπούλου

Επιμέλεια Κειμένων: Σέβη Κωνσταντινίδου – Όλγα Ευθυμιάδου

Φωτογράφιση: Σάκης Αναστασόπουλος

Συμμετέχουν: Νένα Μιχαηλίδου, Ντίνα Σαρουσαββίδου, Ανδριάνα Γιδαροπούλου, Μαρία Ορτουλίδου, Φωτεινή Σιόλα, Δώρα Σκαρκαλά, Πάνος Αρέτης, Εύη Κατσίκα, Δέσποινα Κοτενίδου, Βάσω Παπαθανασίου

Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα: 24610 24062, 6987991949

Είσοδος Ελεύθερη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.