Δείτε φωτογραφίες: «Βουνό» τα σκουπίδια στους κάδους της Κοζάνης κατά την 3η ημέρα κατάληψης του αμαξοστασίου του Δήμου Κοζάνης1dgyjbytjytjytjyt

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017: 3η ημέρα που συνεχίζεται η κατάληψη του αμαξοστασίου οχημάτων του Δήμου Κοζάνης.

Την κατάληψη πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενοι στην απόφαση που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεών τους.

Τα σκουπίδια στους κάδους έχουν γεμίσει και πολλοί πολίτες πλέον τα τοποθετούν έξω από αυτούς.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από κεντρικά σημεία σε διάφορες οδούς της Κοζάνης:

zet5yjue5tyjteyjty

w54r675e67he567h5e6

n3456uyh56jh5j6t

4swetrjstejtyjty

3e57yjkt6dektku7y

2ryt7ikiket6dijk7t6ik7y

1dgyjbytjytjytjyt

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δείτε φωτογραφίες: «Βουνό» τα σκουπίδια στους κάδους της Κοζάνης κατά την 3η ημέρα κατάληψης του αμαξοστασίου του Δήμου Κοζάνης

  1. Να δούμε αύριο ποιος θα κάνει απεργία μέχρι και ο Δήμαρχος σε πήρε χαμπάρι και το θεωρεί δεδομένο ότι από αύριο θα αρχίσει η αποκομιδή Γιωργάκη σε συνέντευξη που έδωσε και ότι θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα τις επόμενες μέρες όσον αφορά τα σκουπίδια. Γιατί δεν λες στους εργαζόμενους ότι εγκρίθηκαν από την κυβέρνηση θέσεις εργασίας για μόνιμο προσωπικό στο Δήμο Κοζάνης και γενικότερα σε όλους τους ΟΤΑ της χώρας που θα διεξαχθούν τέλος του 2017 ή αρχές του 2018 και ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν θα έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης ; Πάντως αν αύριο βγουν οι σκουπιδιάρες και αρχίζουν να μαζεύουν μη σου κάνει εντύπωση αν δεις και συμβασιούχους να συμμετέχουν.
    Από το Kozan.gr youtube.com/watch?v=Qi9t2rMVdm4

    ΥΓ. αν δεν έχει επιτυχία η απεργία στην Κοζάνη αύριο το έχασες το παιχνίδι κ, Γιώργο συνδικαλισταρά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.