Βίντεο: Από το Χρώμιο ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης των ζημιών από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2016

kytdkydykdjytdyjtdyjdyj

– Λ. Ιωαννίδης: Είναι υποχρέωση μας να λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν και αυτό κάνουμε

Από την Τοπική Κοινότητα Χρωμίου ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες το έργο της αποκατάστασης των ζημιών από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2016. Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Χρώμιο για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς πρόκειται για ένα έργο που η μελέτη, δημοπράτηση και ολοκλήρωση γίνεται από το Δήμο Κοζάνης με ίδια μέσα και πόρους. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στους προβλεπόμενους χρόνους και συμπεριλαμβάνει εργασίες στο Βατερό, τη Μεταμόρφωση, την Κάτω Κώμη τη Λευκοπηγή, Σκήτη και Ξηρολίμνη. Είναι υποχρέωση μας να λύνουμε τα προβλήματα, που δημιουργούνται και αυτό κάνουμε σε ικανοποιητικό βαθμό» τόνισε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΤΚ Χρωμίου Ευάγγελος Γαμβρέλας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη και πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης. « Πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά για να επανέλθει η ομαλή ζωή στο χωριό».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.