Δωρεά Μυελού των Οστών στον Πανελλήνιο Ποδηλατικό Γύρο της Λίμνης Πολυφύτουe5h6n56s65dsnn65t6ndy6yn7Ο αθλητισμός δίνει ποιότητα Ζωής, η δωρεά Μυελού των Οστών Δίνει ΖΩΗ!

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και από τις 10:30 μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ θα βρίσκονται στην πλατεία των Σερβίων και θα παίρνουν δείγμα σάλιου για εγγραφή δωρητών Μυελού των Οστών.

Αφορμή για αυτή τη δράση ο Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου.

Είναι απλό και εύκολο να σώσουμε μια Ζωή!

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΟ – ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για όσους μας έχουν ανάγκη.
Στόχος ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ να περάσουμε πανελλαδικά τους 250.000 δότες Μυελού των Οστών, ώστε να έχει ΕΛΠΙΔΑ ο κάθε ασθενής με λευχαιμία.

«Κάθε χρόνο, για χιλιάδες ασθενείς, και ειδικά παιδιά και νέους, με ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μοναδική τους επιλογή για επιβίωση και θεραπεία.

Χρειαζόμαστε μια πολλή μεγάλη βάση εθελοντών δοτών για να αυξήσουμε τις πιθανότητες κάθε ασθενής να βρίσκει έγκαιρα το συμβατό δότη που θα του χαρίσει ζωή.
-ήδη από τους Εθελοντές δότες του Συλλόγου μας καλεστήκανε έξι (6) και έδωσαν μόσχευμα τέσσερεις (4), τέσσερεις μοναδικές ελπίδες για Ζωή.

Στόχος μας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να ΕΙΝΑΙ πρότυπο εθελοντικής προσφοράς».

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 21:00 θα ενημερώνουμε αλλά και θα διασκεδάσουμε στην κεντρική πλατεία Κοζάνης με το Ρεμπέτικο σχήμα: Ελένη Πακαπούκα, Τόλης Νήρας, Νίκος Πογιατζής

ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΟ- ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Δότες.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                             Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος      Διγκόλη Ζωή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.