Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά με αναπηρία από τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα»



sillogos_iliaxtida

Ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα είναι σε ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους γονείς των παιδιών με αναπηρία για την υλοποίηση ενός κατασκηνωτικού προγράμματος ένταξης σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΤΕΦΑΑ Σερρών, του ΑΠΘ και την κατασκήνωση YUPPI CAMP.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείτε για πρώτη φορά υπό την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση του ΑΠΘ και του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΤΕΦΑΑ Σερρών δομημένο και εξατομικευμένου για τα παιδιά με αναπηρία. Η ηλιαχτίδα συνεχίζει μία πορεία που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια , πρώτη φορά όμως σε συνεργασία με έναν επιστημονικό φορέα. Είναι μία καλή ευκαιρία για ένταξη των παιδιών σε μία μικρή κοινωνία όπως είναι η κατασκήνωση.

Όσοι γονείς παιδιών με αναπηρία ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 19/6/2017.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.