Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πρώτων Βοηθειών στη Σιάτιστα



999xxsdetdyjjytyityituyu

Το 3ο πανελλήνιο συνέδριο πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου το τριήμερο 9, 10 και 11 Ιουνίου 2017.

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου έγινε το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουνίου από τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο. Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Σταύρος Γιαννακίδης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε πληθώρα δράσεων, σημαντικές ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές στο αμφιθέατρο του πολιτιστικού κέντρου, επιδείξεις δραστηριοτήτων σε πολίτες στον εξωτερικό χώρο του Τραμπαντζείου Γυμνασίου και εκπαίδευση εθελοντών στις εσωτερικές αίθουσες.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει την επιστημονική και οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου για την άρτια διοργάνωση, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και το παράρτημα Κοζάνης, τους ομιλητές, τους εκπαιδευτές και όλους τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.