Τη σημαία για τη διοργάνωση της επόμενης εκδήλωσης «ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ…» παρέλαβε ο Δήμος Εορδαίας



mn7uytfyrtdsutcrsysf

Τη Σημαία για τη διοργάνωση της επόμενης εκδήλωσης «ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ…» που πραγματοποιεί για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ με τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας , σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς φορείς , παρέλαβε ο Δήμος Εορδαίας από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Στα πλαίσια των εγκαινίων της ανάλογης εκδήλωσης , που έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Π. Φαλήρου , ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης παρέδωσε τη σκυτάλη της διοργάνωσης «ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ…» στον εκπρόσωπο του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δημήτρη Πολυχρονίδη και στους εκπροσώπους του Συλλόγου Ατόμων με ΣκΠ Πτολεμαϊδας , παρουσία της Προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου ΑΛΜΑ Κατερίνας Γιαννακοπούλου, της Προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου ΣκΠ Βασιλικής Μαράκα, της εκπροσώπου της χορηγού εταιρείας SPECIFAR Ιωάννας Καρώνη , της Βουλευτού Σοφίας Βούλτεψη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας Άννας Πάσχου –Γιαννάκου .

Η εκδήλωση του Δήμου Εορδαίας , σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Εορδαίας Δημήτρη Πολυχρονίδη και τον Πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου Ατόμων Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Μάριο Παχτσαλίδη θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο στην Πτολεμαϊδα , ενώ αποτελεί μία πρωτοβουλία ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης στην αποδοχή της διαφορετικότητας με έμφαση στην αναπηρία και στην πλήρη συμμετοχή των Ατόμων με ΣκΠ στην καθημερινή Ζωή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.