Σταύρος Γιαννακίδης, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας: «Βασική μας προτεραιότητα, η διασφάλιση ποιότητας υπηρεσιών υγείας»ktdkydtkdkydjytdsyjtsyj

Με τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Φλώρινας Νίκο Κοτοπούλη και της Καστοριάς Βασίλη Αντωνιάδη, συναντήθηκε στο γραφείο του στη ΖΕΠ, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης.

Πρόκειται για ένα κύκλο επαφών του Αντιπεριφερειάρχη με τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Περιφέρειας και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας παροχής υγείας, προς όφελος των πολιτών της περιοχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρία βασικά θέματα:

α) η περαιτέρω στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μόνιμο και επικουρικό.
β) η κτιριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων καθώς και ο εκσυγχρονισμός τους με ηλεκτρομηχανολογικό – πληροφορικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
γ) η αξιοποίηση των Κέντρων Αποκατάστασης Αμυνταίου και Άργους Ορεστικού.

Αναλύθηκαν οι προτάσεις και εξετάστηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν, και με τη συνεργασία του αρμόδιου υπουργείου να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα ώστε να βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι για την υλοποίησή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.