Παράδοση οχήματος στο ειδικό σχολείο Πτολεμαΐδας για τις ανάγκες των μαθητών



teyyetetyuetyityie67e6i77i6

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης τηρώντας την υπόσχεσή του προχώρησε την Πέμπτη 18-5-2017 στην παράδοση του μικρού λεωφορείου του Δήμου στο Ειδικό Σχολείο Πτολεμαϊδας ,που στεγάζεται στο κτίριο Βούλγαρη, προκειμένου να συμβάλλει στην εξυπηρέτηση και μεταφορά των μαθητών.

Το ειδικά διαμορφωμένο λευκό όχημα παραδόθηκε από τον Δήμαρχο Εορδαίας στο Σχολείο παρουσία μαθητών , δασκάλων και γονέων, ενώ παράλληλα τελέστηκε και ο αγιασμός του Λεωφορείου από τον Πατέρα Αθανάσιο Βλαχοδήμο .

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση της όλης επίπονης προσπάθειας ο Δήμαρχος Εορδαίας επεσήμανε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδίδουμε σήμερα στο Ειδικό Σχολείο Πτολεμαίδας αυτό το Λεωφορείο , έχοντας εξασφαλίσει την άδεια και την καταλληλότητά του . Υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία λόγω των δυσκολιών που συναντήσαμε σε διάφορες υπηρεσίες , όμως είμαστε χαρούμενοι γιατί τελικά απέδωσε καρπούς η όλη προσπάθεια. Θα διαθέτουμε από σήμερα οδηγό και συνοδό οδηγού του Δήμου , μέχρι να εγκριθεί το ανάλογο αίτημα από το Υπουργείο Παιδείας ».

Ο κ. Ζαμανίδης ευχαρίστησε τη Σχολική Επιτροπή , το Διευθυντή του Σχολείου , τον πρώην Αντιδήμαρχο Τ.Υ. Κωνσταντίνο Πολυχρονίδη , τις Υπηρεσίες του Υπουργείου , τον Σωτήριο Παπαδήμα για τη βοήθεια του τεχνικού ελέγχου και όσους εργάστηκαν και συνέβαλλαν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Παίρνοντας το λόγο ο Διευθυντής του Σχολείου Γεώργιος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Εορδαίας για την αποτελεσματικότητά του και για την τήρηση της υπόσχεσης αναφορικά με την παράδοση του οχήματος.

« Να είναι καλοτάξιδο το Λεωφορείο» ευχήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Ηλίας Λούσιος , ευχαριστώντας και αυτός από την πλευρά του το Δήμαρχο Εορδαίας για την επιμονή του και τον αγώνα που έδωσε αυτό το διάστημα προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να παραδοθεί στο Σχολείο το μέχρι πρότινος παροπλισμένου οχήματος.

Με τον δικό του αγνό και αυθεντικό τρόπο , ζωγραφίζοντας τα συναισθήματά τους σε ένα πανό , τα παιδιά του Εδικού Σχολείου ευχαρίστησαν το Δήμαρχο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.