Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Συμβούλου Θεοδώρας Δημάκου – Επιστολή του Γιώργου Πεκρίδη σχετικά με την παραίτησή του



SONY DSC

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Μαΐου 2017 η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Συμβούλου Θεοδώρας Δημάκου από το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη. Η Κα Δημάκου αντικαθιστά τον Γιώργο Πεκρίδη, ο οποίος παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης σε σύντομη δήλωση του συνεχάρη την κα Δημάκου για την ανάληψη της θέσης ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Πεκρίδη για το έργο του ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

Η Επιστολή παραίτησης του Γιώργου Πεκρίδη

Στην επιστολή παραίτησης του ο κ. Πεκρίδης αναφέρει τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Παρακαλώ δεχτείτε την παραίτηση μου από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης. Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις καθιστούν αδύνατη την εκπλήρωση των καθηκόντων μου ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε αρχικά επιλέγοντας με ως Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ και την μετέπειτα αγαστή συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και τα μέλη των Συμβουλίων και των Επιτροπών με τα οποία συνεργάστηκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι σίγουρος ότι ο συνολικός σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής θα στεφθεί και θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Κύριε Δήμαρχε η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό σας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, επίσης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η διαθεσιμότητα μου για την επιτυχία του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Γιώργος Πεκρίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Συμβούλου Θεοδώρας Δημάκου – Επιστολή του Γιώργου Πεκρίδη σχετικά με την παραίτησή του

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.