Ξεχωριστή εκδήλωση του Ά ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας για τη γιορτή της μητέρας



kdkytdssrtky6sk6s6ksk6sk

«Του παιδιού μου το παιδί είναι 2 φορές παιδί μου», λέει η λαϊκή ρήση. Η γιαγιά της εποχής μας καλείται να παίξει ενεργά το ρόλο της τροφού, της παιδαγωγού, της δεύτερης μητέρας. Καθώς τα νέα ζευγάρια, στην πλειοψηφία τους εργάζονται, κρίνεται επιτακτική η συμμετοχή της γιαγιάς και του παππού στην ανατροφή των εγγονιών. Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της προσφοράς τους το Α΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας διοργάνωσε μια μικρή γιορτούλα.

Για το λόγο αυτό το Α΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας πλημμύρισε με χρώματα, αρώματα και πολλά γλυκά παιδικά χαμόγελα!

Τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας συνοδευόμενα από τις Νηπιαγωγούς Βουνοτρυπίδου Κυριακή και Μάρκου Γλύκα επισκέφθηκαν το Α΄ ΚΑΠΗ και πρόσφεραν στις κυρίες τις δημιουργίες τους, τραγούδησαν, χόρεψαν και πλημμύρισαν το χώρο με ζωντάνια και τη θετική τους ενέργεια.

Οι κυρίες και το προσωπικό του Α΄ ΚΑΠΗ με της σειρά τους, προσέφεραν στους λιλιπούτειους επισκέπτες γλυκίσματα, δωράκια και η Παπαδοπούλου Καλυψώ τους αφηγήθηκε προσωπικές ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια και ένα δικό της παραμύθι.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική και υπήρξε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους. Δύο διαφορετικές γενιές συναντήθηκαν, αλληλεπίδρασαν η μια με την άλλη και δημιούργησαν μια ευχάριστη εμπειρία

Η διεπιστημονική ομάδα του Α΄ ΚΑΠΗ και το σύνολο των μελών ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς και τις νηπιαγωγούς του 14ου Νηπιαγωγείου για τη χαρά που προσέφεραν στα μέλη του.

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.