Ξεχωριστή εκδήλωση του Ά ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας για τη γιορτή της μητέρας



kdkytdssrtky6sk6s6ksk6sk

«Του παιδιού μου το παιδί είναι 2 φορές παιδί μου», λέει η λαϊκή ρήση. Η γιαγιά της εποχής μας καλείται να παίξει ενεργά το ρόλο της τροφού, της παιδαγωγού, της δεύτερης μητέρας. Καθώς τα νέα ζευγάρια, στην πλειοψηφία τους εργάζονται, κρίνεται επιτακτική η συμμετοχή της γιαγιάς και του παππού στην ανατροφή των εγγονιών. Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της προσφοράς τους το Α΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας διοργάνωσε μια μικρή γιορτούλα.

Για το λόγο αυτό το Α΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας πλημμύρισε με χρώματα, αρώματα και πολλά γλυκά παιδικά χαμόγελα!

Τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας συνοδευόμενα από τις Νηπιαγωγούς Βουνοτρυπίδου Κυριακή και Μάρκου Γλύκα επισκέφθηκαν το Α΄ ΚΑΠΗ και πρόσφεραν στις κυρίες τις δημιουργίες τους, τραγούδησαν, χόρεψαν και πλημμύρισαν το χώρο με ζωντάνια και τη θετική τους ενέργεια.

Οι κυρίες και το προσωπικό του Α΄ ΚΑΠΗ με της σειρά τους, προσέφεραν στους λιλιπούτειους επισκέπτες γλυκίσματα, δωράκια και η Παπαδοπούλου Καλυψώ τους αφηγήθηκε προσωπικές ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια και ένα δικό της παραμύθι.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική και υπήρξε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους. Δύο διαφορετικές γενιές συναντήθηκαν, αλληλεπίδρασαν η μια με την άλλη και δημιούργησαν μια ευχάριστη εμπειρία

Η διεπιστημονική ομάδα του Α΄ ΚΑΠΗ και το σύνολο των μελών ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς και τις νηπιαγωγούς του 14ου Νηπιαγωγείου για τη χαρά που προσέφεραν στα μέλη του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.