Επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μ. Δημητριάδη στους κερασοπαραγωγούς στο Μεσόβουνο Εορδαίαςcycu65x65rik675kixu45e6xeu56

Το Σάββατο 22/04/2017 επισκέφτηκε το Μεσόβουνο Εορδαίας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης. Αιτία της επίσκεψης ήταν ο παγετός που σημειώθηκε κατά τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης και προκάλεσε καταστροφές στις καλλιέργειες κερασιών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή . Το αίτημα των καλλιεργητών ήταν να γίνει κατανοητό το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσε ο παγετός και να γίνει έγκαιρα και άμεσα η καταγραφή των ζημιών από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ο βουλευτής τόνισε πως θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται για τις απαραίτητες ενέργειες για τις καταγραφές των ζημιών, αλλά και για τις αποζημιώσεις και πως η κυβέρνηση ενεργεί με γνώμονα την προστασία των αγροτών και της ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα.

Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται από την πρόσφατη επαφή που είχε ο βουλευτής με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Φάνη Κουρεμπέ με αφορμή το αντίστοιχο πρόβλημα που πρόεκυψε μετά την πρόσφατη χαλαζόπτωση στον Βελβεντό,. Έχοντας ως δεδομένο ότι οι περσινές αποζημιώσεις από παγετούς θα δοθούν εντός Μαΐου και οι φετινές εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.