Πολλές επιτυχίες για τους αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Δεύτερο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος



fcukttkudkyudtkdtdk

Μπορεί οι μέρες να είναι γιορτινές όμως οι αθλητικές υποχρεώσεις δεν σταματάνε ποτέ. Με την συμμέτοχη δώδεκα αθλητών ολοκληρώθηκε η παρουσία του Συλλόγου μας στο Δεύτερο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος ,που έγινε στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, όπου οι αθλητές μας κατέκτησαν τέσσερα χρυσά, δύο αργυρά, και δύο χάλκινα μετάλλια . Ο λόγος για τους :

Χρυσά μετάλλια :
1)Τεληκωστόγλου Αποστόλης -80kg Ανδρών
2)Παπαδόπουλος Χρήστος +78kg Εφήβων
3)Μαρέτης Ραφαήλ -57kg Παίδων
4)Ζήσης Νικόλαος -78kg Εφήβων

Αργυρα μετάλλια :
1)Μπαντιούκας Γεώργιος -54kg Ανδρών
2)Σολακίδης Κωνσταντίνος -37kg Παίδων

Χάλκινα Μετάλλια :
1)Ζάμπρου Ελεονώρα -44kg Κορασίδων.
2)Γεροντίδης Ιωάννης -33kg Παίδων.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την διάκριση τους , επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ,τους κυρίους Εφραιμίδη Παντελή ,Χρηστίδη Ανδρέα και τον Μεχτερίδη Στέλιο ,για την βοήθεια που προσέφεραν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, λόγω απουσίας του προπονητή του συλλόγου μας ,στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.