Βίντεο: Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ρωσίας στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίαςwk6576we75ke657k6e7ki6e7ki6

Συνάντηση με τον νέο Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη Alexander Shcherbakov είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

Ο Περιφερειάρχης, αφού καλωσόρισε το νέο Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας, αναφέρθηκε στις πολύ καλές διμερείς σχέσεις που υπάρχουν και στην πρωτοβουλία που αναλήφθηκε για ένα πλαίσιο συνεργασιών για το επόμενο διάστημα, ώστε να υπάρξουν καλά αποτελέσματα.

«Ο νέος πρόξενος είναι γνώστης της περιοχής και προσβλέπει στη συνεργασία» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Θ. Καρυπίδης και υπενθύμισε ότι στόχος είναι να διευκολύνεται η μετακίνηση των ανθρώπων και των αγαθών, γι’ αυτό και η περιφερειακή αρχή από την πρώτη στιγμή καταδίκασε το εμπάργκο, επιμένοντας ότι τα προβλήματα δε λύνονται με κυρώσεις, αλλά σε διπλωματικό επίπεδο.

Από την πλευρά του ο νέος πρόξενος δήλωσε πως «είναι μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκομαι σε μια σημαντική περιφέρεια της Βόρειας Ελλάδας. Με τον Περιφερειάρχη είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις προοπτικές συνεργασίας και διαπιστώσαμε την από κοινού προθυμία για σύσφιξη των σχέσεων».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.