Πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου24stedyjsetjyketyjktykjty

Η Νεολαία και οι κάτοικοι του χωριού Άγιος Χαράλαμπος στον Ελλήσποντο Κοζάνης προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό και σε καλλωπισμό των χώρων και των δρόμων στο χωριό τους την Κυριακή 02 Απριλίου 2017.

Η εθελοντική τους δράση έγινε με πρωτοβουλία της Νεολαίας του χωριού και με την σημαντική συνδρομή και συμβολή της ομώνυμης Ενορίας της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπου.

Η δράση τους κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και σε όλη την διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν ήταν έντονη η θέληση όλων για προσφορά.

Στην εθελοντική αυτή ενέργεια της Νεολαίας συμμετείχαν και βοήθησαν κάτοικοι του χωριού, όπου ο καθένας με ότι μέσο είχε και μπορούσε να διαθέσει ήταν ένα ακόμα στήριγμα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης δίνει συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και ειδικότερα στην Νεολαία του Αγίου Χαραλάμπου, η οποία δίνει το παράδειγμα σε όλα τα επίπεδα συμμετοχής και δράσεων, τόσο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και ιδιαίτερα σε δράσεις του χωριού τους στον Άγιο Χαράλαμπο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.