Με επιτυχία η εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτισταςio67k5w5ik6owi65wi6u564ei675

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 12.00 μ.μ με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας πραγματοποίησαν την εκδήλωση:

ένα πεντάγραμμο… Παραμύθια ….

Μια γιορτινή εκδήλωση με διδακτικούς μύθους του Αισώπου που τους αφηγήθηκε με πολύ παραστατικό τρόπο ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας κ. Σπύρος Τάκας, και πλαισιώθηκε με χαρούμενα τραγούδια από τα παιδιά της τάξης Μονωδίας της κ. Δώρας Τανή.

Στα τραγούδια συμμετείχαν οι μαθητές : Δημήτρης Μέμμος, Τάνια Ανδρέου, Δήμητρα Γκούβα, Αφροδίτη Γκόλια, Ανδριάνα Ζήση , Χριστίνα Μπεϊνη.

Στο αρμόνιο η καθηγήτρια κ. Δώρα Τανή .

Την εκδήλωση προλόγισε η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κ. Μπουσταντζή Ανδρομάχη, αναφέρθηκε στη ζωή του μεγάλου Δανού παραμυθά Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν και στην Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.