Ο Κώστας Θωμαΐδης και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σε μια μουσική παράσταση χωρίς μικρόφωνα στο αίθριο του μουσείου Πτολεμαΐδας

kjtrskjrtskjr5k65sst5k5jk65sj6skj

Στιγμές
Μια μοναδική εμπειρία.
Με τον Κ. Θωμαΐδη και τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη

Ο Κώστας Θωμαΐδης (τραγούδι) και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης (Πιάνο) σε μια μουσική παράσταση χωρίς Μικρόφωνα στο αίθριο του μουσείου Πτολεμαΐδας επιλέγουν και μας παρουσιάζουν με το δικό τους τρόπο μουσικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Στο φως των κεριών στο αίθριο του μουσείου Κυριακή 26 Μαρτίου στις 21.15
Πληροφορίες – Προπώληση: Στα γραφεία της Υψικαμίνου (Βασ. Σοφίας 30): 10.00π.μ.-2.00μ.μ. και 18:00-22:00, Τηλ: 24630 28740, 6977 616991, 6977009345

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Κώστας Θωμαΐδης και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σε μια μουσική παράσταση χωρίς μικρόφωνα στο αίθριο του μουσείου Πτολεμαΐδας

 1. Μιχάλης Ραμπίδης

  - Edit

  Απαντήστε

  Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει στην Πτολεμαΐδα. “Η πόλη γιορτάΖΕΙ”. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κοινού, είναι το απαγορευτικό να μένει κανείς “άφωνος” …..
  Όπως αναδεικνύουμε και χαιρόμαστε για όλες τις αξιοπρόσεκτες ομορφιές του τόπου μας, μπορούμε μες στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα να προσθέσουμε και πολιτισμό, που θ’ αποκτήσει προοδευτικά ιδιαίτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά.
  Το 1ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας είναι ένα γεγονός. Αξίζει μιας κοινής πορείας που ξεκινά από αγνά κίνητρα και επιδιώκει την ποιοτικότερη προσπάθεια και την καλύτερη επιτυχία!
  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.