ΠΑΟΚ και Πανελλήνιος στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου χάντμπολ ανδρών στο κλειστό της Λευκόβρυσης



IMG_6439646846486486

Στον τελικό του Κυπέλλου ο «Δικέφαλος» του Βορρά

Μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στο 15ο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών και μπροστά σε 1.500 φιλάθλους στο κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην παράταση 26-25 τον Φίλιππο Βέροιας με πέναλτι του Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς σε… νεκρό χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε για 4η φορά στην ιστορία του σε τελικό μετά το 2012 (Πάτρα), το 2013 (Κέρκυρα) και το 2015 (Θεσσαλονίκη), ενώ θα διεκδικήσει το 3ο του τρόπαιο μετά τις κατακτήσεις το 2012 και το 2015 κόντρα στην ΑΕΚ.

Πρόκριση στον τελικό για τους «Ολυμπιονίκες»

Με κορυφαίους τους δύο ίντερ του, Μάτοβιτς (9 γκολ) και Κρητικό (8 γκολ) ο Πανελλήνιος νίκησε 27-23 τη ΧΑΝΘ στον 2ο ημιτελικό του 15ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών που πραγματοποιείται στο κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Ο Πανελλήνιος έτσι προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης για 7η φορά στην ιστορία του, όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ αύριο στις 19:00 (ζωντανό από ΕΡΤ3).

Οι «Ολυμπιονίκες» θα παίξουν σε τελικό κυπέλλου μετά από 9 χρόνια (2008 στη Βέροια κόντρα στον Δούκα), ενώ θα διεκδικήσουν το 4ο τρόπαιο τους, έχοντας να γευτούν την χαρά ενός τίτλου από το 2007 (πρωτάθλημα) και κυπέλλου από το 2002!

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Πανελλήνιος έλεγχε το ματς από την αρχή και ξέφυγε με 7 γκολ (6-13) στο 25’, ενώ άντεξε στην πίεση της ΧΑΝΘ, όταν μείωσε σε 11-14 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την άλλη πλευρά είχε πολύ άγχος και δεν κατάφερε να πιάσει τον ρυθμό που την οδήγησε δίκαια στο Final Four. Επίσης η αποτελεσματικότητα με αρκετά χαμένα σουτ από τα 6 μέτρα, αλλά και τα τρία πέναλτι που σταμάτησαν οι τερματοφύλακες του Πανελληνίου έπαιξαν τον ρόλο τους.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΟΧΕ ανακοινώνει τα στελέχη του τελικού του 15ου Final Four Κυπέλλου Ανδρών ΠΑΟΚ – Πανελλήνιος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 19:00 (ΕΡΤ3) στο κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ.κ. Κώστας Πατιός, Βασίλης Τσιάνας και παρατηρητές οι κ.κ. Γιάννης Μεϊμαρίδης, Στέφανος Αγγελίδης.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου θα συνεχιστεί η διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών από τα εκδοτήρια του κλειστού της Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, για τους φίλους του ΠΑΟΚ έχουν μπλε χρώμα και για τους υπόλοιπους φιλάθλους λευκό.

Από το επίσημο site της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.