Κυπελλούχος Ελλάδας στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ στο κατάμεστο γήπεδο της Λευκόβρυσης



1656522wrthwrhwrthrwthtrw

Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2012 και 2015 επί της ΑΕΚ, θα σηκώσει για τρίτη φορά στην ιστορία του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σε ότι αφορά στο ματς ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας προβάδισμα 3-0, με τον Πανελλήνιο να χρειάζεται ένα δεκάλεπτο για να βρει ρυθμό στον αγώνα. Έκτοτε, «μάζεψε» τη διαφορά στο σκορ, ισοφαρίζοντας για πρώτη φορά στο 23′ με τον Κρητικό σε 11-11 και ξανά με τον Μούγιτς στο 27′ σε 12-12.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανελλήνιος εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να το πιστεύει περισσότερο και να έχει ισχυρό πλεονέκτημα λόγω της εκπληκτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι φίλαθλοι που είχαν κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «Ολυμπιονίκες» βρέθηκαν να προηγούνται 12-14 και 13-15. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 16-16 με τον Αραμπατζή στο 37′ και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Βεσελίνοβιτς.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ισοφάρισε ξανά σε 17-17 με τον Κρητικό, ο οποίος έκανε απίστευτο ματς. Έκτοτε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχτισε τη διαφορά που την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου, χωρίς ωστόσο, ο Πανελλήνιος να παρατά ποτέ να παλεύει.

Η πορεία του Πανελληνίου ως τον τελικό είναι επίτευγμα, δεδομένου ότι πρόκειται για μία νεανική ομάδα, η οποία πέρυσι αγωνιζόταν για την παραμονή στην κατηγορία.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.