Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης



kozani_zografia

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης σε συνεργασία με το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης. Τέσσερα τμήματα αποτελούμενα από φαρμακοποιούς από όλο το νομό παρακολούθησαν τα μαθήματα και έλαβαν την τριετή πιστοποίηση Πρώτων Βοηθειών.

Τραύματα, αιμορραγίες, δηλητηριάσεις, κακώσεις σκελετού, ηλεκτροπληξία, στηθάγχη, εμφράγματα, απώλεια αισθήσεων, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, απινίδωση είναι μερικά από τα βασικά σημεία της εκπαίδευσης, την οποία έλαβαν οι φαρμακοποιοί.

Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης ευχαριστεί θερμά το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού της Κοζάνης και ιδιαίτερα την εκπαιδεύτρια Αγνή Γρατσία για τον επαγγελματισμό που υπέδειξε και την άψογη συνεργασία.

Το μέσο ελληνικό φαρμακείο αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Οι φαρμακοποιοί μέσα από την συνεχή μας επιμόρφωση στοχεύουμε στη διατήρηση και ενίσχυση του επιστημονικού μας ρόλου, με άμεσο όφελος στον ασθενή και την κοινωνία.

Για το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης

Η Πρόεδρος                                         Η Γραμματέας
Ελισσάβετ Δερβενιωτάκη            Μαρία Καρακωστάνογλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.