Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στην αθλητική και ερασιτεχνική αλιεία στα εσωτερικά ύδαταaaytrdkytdkytdrwutwu65wu654w6u4w

Την Κυριακή 19/03/2017 στα Γρεβενά πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στην αθλητική και ερασιτεχνική αλιεία στα εσωτερικά ύδατα (λίμνες , ποτάμια ,Υδάτινα Γεωφράγματα, κ.τ.λ.) .

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη των Δ.Σ. των σύλλογων :
Α.Σ.Ε.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «IOANNINA FISHING CLUB»
Α.Σ.Ε.Α ΚΟΖΑΝΗΣ
Α.Σ.Σ.Ε.Α ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «P.F.C.»
Α.Σ.Ε.Α ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «ΟΡΕΣΤΙΑΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Φυσιολατρικός Σύλλογος Γιαγκούλα Γρεβενών
και μέλη του Α.Σ.Ε.Α ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «ΝΙΚ. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ»

Για να τονίσουμε τη σημασία της συνάντησης η οποία για πρώτη φορά ήταν τόσο μεγάλης έκτασης αρκεί να αναφέρουμε ότι Δυτική Μακεδονία , Ήπειρος και Θεσσαλία μέσω των εκπροσώπων τους ήρθαν κοντά με κοινό στόχο και σκοπό την Αθλητική & Ερασιτεχνική Αλιεία στα Εσωτερικά ύδατα στο σύνολο της.

Στο γόνιμο διάλογο αναπτύχθηκαν απόψεις που απασχολούν κάθε σύλλογο ξεχωριστά, τέθηκαν προτεραιότητες, και αποφασίστηκε η κοινή δράση των Συλλόγων στους τομείς:

Θεσμικών παρεμβάσεων ,
Της νομοθεσίας που διέπει τόσο την Ερασιτεχνική όσο και την Επαγγελματική Αλιεία ,
Της Επιτήρησης & Φύλαξης των Υδάτινων Συστημάτων,
Της ενημέρωσης των «αρχών» , Υπηρεσιών και της κοινής γνώμης για τις θέσεις και τα προβλήματα των Συλλόγων Αθλητικής και Ερασιτεχνικής Αλιείας ,
Της συμμετοχής σε προγράμματα εκπαίδευσης & επιμόρφωσης νέων, και
Της διοργάνωσης αγώνων και πρωταθλημάτων Αθλητικής Αλιείας.

Επίσης Όλοι οι συμμετέχοντες αποφάσισαν να πραγματοποιηθούν και άλλες συναντήσεις με ένα συγκεκριμένο θέμα προς διεξοδική συζήτηση κάθε φορά.

Τέλος εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον συνάδελφο των Γρεβενών Σάκη Μησιόπουλο που διέθεσε αφιλοκερδώς τον χώρο της επιχείρησής του γιά την πραγματοποίηση της συνάντησης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.