«Φτιάξε μια ταινία Μικρού Μήκους με το κινητό σου» στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας – Απέκτησε γραφείο ο Σύλλογος «Υψικάμινος»



od67od7fod7do76do76

Στο πλαίσιο του 1ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδας «Η Πόλη ΓιορτάΖΕΙ» θα διεξαχθέι το σεμινάριο «Φτιάξε μια ταινία Μικρού Μήκους με το κινητό σου» στις 24 Μαρτίου 2017με κύρια ομιλήτρια την σκηνοθέτης Γενοβέφα Βουνοτρυπίδου σε συνεργασία με την Κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαΐδας. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκμεταλλευτούμε την σύγχρονη τεχνολογία και να γίνουμε κινηματογραφιστές. Η ομιλία έχει κύριο στόχο την δημιουργικότητα, και την καλλιτεχνική έκφραση με εύκολα, καθημερινά μέσα. Το σεμινάριο θα γίνει σε συνεργασία με το κοινό και θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:

a) Πώς να συλλάβεις την ιδέα του σεναρίου σου.
b) Πώς να χρησιμοποιήσουμε έξυπνα την κινητή συσκευή μας και τον φακό της.
c) Χρήση του φυσικού φωτός.
d) Μοντάζ και μουσική επένδυση.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο Βιομηχανικό επιμελητήριο στις 24 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00

Η Υπεύθυνη
Γενοβέφα Βουνοτρυπίδου


Απέκτησε γραφείο ο ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ

Στις 24 του Μάρτη η πόλη υποδέχεται το πρώτο ανοιξιάτικο πολυθεματικό φεστιβάλ Πτολεμαΐδας «Η πόλη γιορτάΖΕΙ». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Υψικάμινος που έχει αναλάβει την διοργάνωσή του απέκτησε ήδη στέγη. Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πως το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 30 (Στοά Λαζαρίδη) και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα 20/3/2017 και καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ τις ώρες 10.00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. και από τις 6:00 μ.μ. ως τις 10:00 μ.μ. Μέχρι να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες εκπρόσωποι του συλλόγου θα βρίσκονται από αύριο στο χώρο μας για να εξυπηρετούν τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη, να γίνουν εθελοντές, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, τις κρατήσεις θέσεων, την προμήθεια προσκλήσεων, εισιτηρίων κ.α.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.