Συνάντηση γνωριμίας του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου κ. Τζιλίνη Ελευθέριου με τους Προέδρους των Τ.Κ. του Δήμου Βοΐουqe4hgqehqehqrehrthr

Με πρωτοβουλία του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου κ. Τζιλίνη Ελευθέριου πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης επί διαφόρων θεμάτων του Δήμου με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων στο Δημοτικό Κατάστημα Τσοτυλίου, παρουσία και του Δημάρχου κ. Δημητρίου Λαμπρόπουλου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι Πρόεδροι κατέθεσαν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους, κυρίως για θέματα που αφορούν το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, καθώς και την καθαριότητα, την ύδρευση, την επισκευή και συντήρηση αγροτικού και οδικού δικτύου.

Ο Πρόεδρος κ. Τζιλίνης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους προέδρους και τόνισε ότι «η παρούσα δημοτική αρχή δίνει μεγάλη σημασία στην ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, φροντίζουμε να ικανοποιούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα λογικά αιτήματα που θέτουν οι πρόεδροι εκ μέρους των κατοίκων των περιοχών τους. Και η συχνή και ουσιαστική επικοινωνία που έχουμε μαζί τους, σίγουρα βοηθάει προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.