Σε δύο διεθνή πρωταθλήματα οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης



dkudkuydykuykudkyuduky

Τέσσερις αθλητές του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο και αγωνίστηκαν στα Διεθνή πρωταθλήματα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo στις πόλεις Βελιγράδι και Ζρένιανιν. Δύο διαφορετικές διοργανώσεις που η κάθε μια είχε 500 συμμετέχοντες από 7 χώρες και οι αθλητές μας είχαν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να αγωνιστούν με αθλητές βελτιώνοντας την αγωνιστική τους ετοιμότητα και αναπτύσσοντας εμπειρίες με ξένους αθλητές.

Την πρώτη μέρα αγωνιστήκαμε στο Βελιγράδι και καταφέραμε να αποσπάσουμε 2 μετάλλια, 1 χρυσό με τον Τσιφτσή Γεώργιο του Ευαγγέλου, στην κατηγορία των -63 κιλά ανδρών και 1 αργυρό με τον Παπαδόπουλο Χρήστο του Σωκράτη, στην κατηγορία των -78 κιλά εφήβων. Την δεύτερη μέρα στην πόλη και στο ομώνυμο πρωτάθλημα Zrenianin Open καταφέραμε να αποσπάσουμε 3 μετάλλια: 2 χρυσά με τους Παπαδόπουλο Χρήστο του Σωκράτη, στα -78 κιλά εφήβων και τον Ζήση Νικόλαο του Στέργιου, στα + 65 κιλά παίδων και 1 αργυρό μετάλλιο με τον Γεροντίδη Χρήστο του Στέφανου, στα -33 κιλά παμπαίδων, ο οποίος συμμετείχε με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους καθώς και την Ε.ΤΑ.Β.Ε. για την επιτυχημένη αποστολή στις δύο αυτές διοργανώσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.