Ευχαριστήριες επιστολές του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης και του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα»



sillogos_iliaxtida

4Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο «ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΡΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» για την δωρεά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος, που εξυπηρετεί τις διοικητικές και εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου μας, εις μνήμη του κ. Ιωάννη Κορκά.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην κ. Ελένη Σιδέρη, κηδεμόνα μαθητή του σχολείου μας, για τη δωρεά προστατευτικού πλέγματος για την περίφραξη του αύλειου χώρου του σχολείου.

Ο Διευθυντής

Τζήμκας-Δακής Χρήστος


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

«Οι περιπέτειες του γενναίου τάρανδου Βάσα»

Ένα υπέροχο παιδικό παραμύθι από μία ευαίσθητη μητέρα που χάρισε χαρά σε όσους το διάβασαν, μικρούς και μεγάλους.

Η Μαρία Ψωμαδάκη, η συγγραφέας του παραμυθιού, δεν έμεινε μόνο στο να δώσει χαρά στους αναγνώστες του παραμυθιού αλλά και στα παιδιά του συλλόγου Ηλιαχτίδα διαθέτοντας τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ηλιαχτίδα ευχαριστεί θερμά και δημόσια την Κα Μαρία Ψωμαδάκη για την προσφορά της και της ευχόμαστε να συνεχίσει να πλάθει ιστορίες δίνοντας ευχαρίστηση και ανοίγοντας φανταστικούς δρόμους στα παιδιά όλου του κόσμου.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Ο Πρόεδρος                  Ο Αντιπρόεδρος
Λότσιος Αθανάσιος    Καφτεράνης Ευάγγελος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.