Αρχαιρεσίες του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Κοζάνης



somateio_epaggelmation_odigon_fortigon_kozanisΗ Εφορευτική Επιτροπή του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Κοζάνης ανακοινώνει ότι με απόφαση της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Σωματείου έχουν προκηρυχθεί εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Σωματείου καθώς και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΟΣΜΕ) και το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης.

Συνάδελφοι
Η Εφορευτική Επιτροπή υλοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Σωματείου ανακοινώνει ότι:

1. Λόγω της κρισιμότητας της περιόδου που διανύουμε το Σωματείο και συνακόλουθα η Ομοσπονδία πρέπει να είναι ισχυρά. Για το λόγο αυτό και με τη σκέψη να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου, η ΓΑΣ αποφάσισε να διεξαχθούν αρχαιρεσίες διάρκειας 1 ημέρας σε Σέρβια και Κοζάνη.

2. Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την Κυριακή 12/3/2017 στα Σέρβια στο πνευματικό κέντρο από 9:00πμ έως 14:00 και στην Κοζάνη στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης από 15:00 έως 20:00

3. Υποψηφιότητες για τα αξιώματα του Σωματείου μπορούν να κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή καθημερινά από 18:00 ως 19:00 στην έδρα του Σωματείου (στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης) μέχρι την Πέμπτη 9/3/2017 οπότε και θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων και των ψηφοδελτίων στις 19:01.

4. Για την συμμετοχή στις εκλογές τα μέλη του Σωματείου πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ατομικό βιβλιάριο υγείας και το επαγγελματικό δίπλωμα.

η Εφ.Ε.
(Εφορευτική Επιτροπή)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.