Μετά τον ανοιξιάτικο καιρό, σφοδρή κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες από τα μέσα της εβδομάδας στην Κοζάνη!



keraunos_kozani

Με θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές για την εποχή ξεκίνησε ο Μάρτιος κατά τις πρώτες μέρες του. Οι υψηλές θερμοκρασίες στο νομό Κοζάνης θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα, με τοπικές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να ξεπερνάει του 15 βαθμούς κελσίου.

Από το μεσημέρι της Τρίτης 7 Μαρτίου η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες που θα σημειωθούν, τόσο στη Δυτική Μακεδονία όσο και σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Εκτίμηση του καιρού από τα μέσα της εβδομάδας

Ο καιρός την Τετάρτη 8 Μαρτίου και Πέμπτη 9 Μαρτίου φαίνεται να παρουσιάζει περαιτέρω επιδείνωση, με πτώση της θερμοκρασίας, ορισμένες χιονοπτώσεις στα βόρεια της χώρας σε υψόμετρο άνω των 1.300 μέτρων, βροχές κατά τόπους πολύ ισχυρές καθώς και καταιγίδες. Οι βροχοπτώσεις τις δύο αυτές ημέρες για το νομό Κοζάνης φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη ένταση και αναμένεται να πέσει αρκετή ποσότητα νερού.

Από το Σάββατο 11 Μαρτίου όλα δείχνουν πως ο καιρός θα παρουσιάσει και πάλι βελτίωση με άνοδο της θερμοκρασίας.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.