Άλλες τρεις πυρκαγιές στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε αναλυτικά



pirosvestiki_10_0

Αγροτοδασικές και Αστικές πυρκαγιές στην Δυτική ΜακεδονίαΑ

1. Στις 14:30 (24/02/2017), η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εγκαταλειμμένο Δημοτικό σχολείο στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου του Δ. Γρεβενών Π.Ε Γρεβενών. Στο συμβάν επενέβησαν 7 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 4 οχήματα. Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς το κτήριο Δημοτικής εκπαίδευσης. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Γρεβενών.

2. Στις 14:50 (24/02/2017), η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε Αγροτοδασική έκταση , στην Τ.Κ. Δαμασκηνιάς του Δ. Βοΐου της Π.Ε Κοζάνης . Στο συμβάν επενέβησαν 4 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά κάηκαν 15 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.

3. Στις 17:44 (24/02/2017), η Υπηρεσία Πυροσβεστική κλήθηκε για κατάσβεση Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου στην Τ.Κ. Γαλατινής του Δ. Βοΐου Π.Ε. Κοζάνης. Στο συμβάν επενέβησαν 4 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.